Home

CV

ICT recht

Intellectueel eigendom

Aanbestedingsrecht

Contracten

Publicaties

Duurzaamheid

Tarieven

Workshops

contact

Hans van der Perk
 
PARICK ADVIES
 
Vaassen
06-20406341
 
Mr. drs. Hans van der Perk
Tussen adviseur en cliŽnt moet er een vertrouwensband bestaan en er moet een "klik" zijn.
De adviseur is evenals de advocaat een zakelijk dienstverlener. Een adviseur, die op het niveau van de business met de client spreekt. Zo'n adviseur kan eenvoudigweg niet alle vakgebieden beheersen.
U kunt bij mij terecht voor ICT recht, intellectueel eigendom, aanbestedingsrecht en contracten. That's it.
De rest laat ik graag aan de deskundige collega's binnen mijn netwerk.
 
Ik heb in mijn loopbaan zowel binnen als buiten de advocatuur het aanbestedingsrecht en ICT recht doorleefd. Natuurlijk, opleidingen zijn nuttig en nodig, (mijn cv treft u hier), maar daar gaat het maar ten dele om. Van belang is dat je als adviseur weet wat er daadwerkelijk achter een aanbesteding zit, waar je valkuilen in een bestek tegenkomt, wat er speelt in een ERP project, wat outsourcing echt betekent, waarom auteursrechten en licenties belangrijk zijn en welk kapitaal u op de plank heeft liggen waar het gaat om merken of modellen. Het zijn maar voorbeelden natuurlijk.
 
 
 
Als je "met de poten in de modder" hebt gestaan weet je waar het over gaat. Zo simpel is het. Uitgangspunt van je handelen is altijd je eigen kracht.
Dat is mijn motto.
 
Dat leidt er in de praktijk toe dat je kort en zakelijk adviseert. Dat je aangeeft waar juridisch gezien kansen en risico's liggen. Mijn attitude is om eerst te onderzoeken waarom hetgeen u zou willen wel kan. Je steekt ook je nek uit. Immers, aan het advies dat het kan vriezen of kan dooien heeft niemand iets. Het altijd waarderen van proceskansen op 50% helpt de onderneming ook niet verder. Ook dit zijn maar voorbeelden uiteraard.
 
De klik beproeven. Dat begint met een vrijblijvende kennismaking. Een globale intake zo u wilt, waarin de vraagstukken die u wilt voorleggen aan de orde komen. Kost niets, behalve wat tijd.
 
Graag spreek ik met u over kansen en risico's in uw onderneming en beantwoord ik uw vragen. Als er dan een klik blijkt te zijn, prima. Als het niet zo is, jammer, maar de poging was dan toch de moeite waard.
 
U weet me te bereiken via mail of telefoon.
 
Vriendelijke groet,
Hans van der Perk.